Om Prærien

Prærien - Aulum Kristne Daginstitution er en "ung" daginstitution (2. januar 2013), der er opført i tæt samarbejde med Aulum Kristne Friskole. Daginstitutionen er pt. normeret til 45 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn, og har til huse i helt nye fantastiske faciliteter på Østergade 13 i Aulum. Vi ønsker at være en børnehave med tæt kontakt til børn og forældre og med et kristent grundlag for vores arbejde.

Vi vil stræbe efter at inspirere børns fantasi, og at Prærien med sine store vider og "høje himmel" giver god plads til fantastiske oplevelser og gode udfordringer, der udruster børnene til at "indtage nyt land". Børnehavens pædagogiske praksis og personalenormering vil altid forsøge tilgodese nærhedsprincippet. Samtidig skal det udtrykkes, at det er naturligt, at livet leves i respekt og ydmyghed over for, at børn skal udfordres på hver deres måde, og at det kræver tid, rum, spontanitet og gode forbilleder.

Fra denne side kan du se en liste over alle mulige informationer. Den bliver løbende udbygget, så kontakt os endelig, hvis du mangler viden om noget i forbindelse med Prærien – så kan det være, det kommer med her...

fullwidth-profil